BURSA / OSMANGAZİ - MELİHA-CEMAL BAĞCI ORTAOKULU

MELİHA-CEMAL BAĞCI ORTAOKULU

Adnan Menderes mh. Susam sokak No3 Osmangazi / Bursa
Vizyon
Toplumları istenilen yere getirmek, cehaleti ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplum yaratma yolundan, bu da ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireyleriyle sağlanabilir. Bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Varlığımız ve çabamız bu mukaddes amaç içindir !
Misyon
Bilgiye ulaşma yollarını ve merakını giderme çabası içinde bireyler yetiştirmek, Ulusal & Evrensel değerleri, geçmişten gelen değerleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; özgüven sahibi; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Sosyalleşme sürecine ve kendine en iyi yatırımı yapabilen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Rehber Öğretmen :
Derslik :32<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İKİLİ
07:10-12:40 SABAH GRUBU 13:00-18:30 ÖĞLEN GRUBU
MERKEZİ DOĞALGAZ
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
0 - MEVCUT DEĞİL
B13-B40 VE 8L OTOBÜSLERİ İLE METRO HATTINA AKTARMA VE MERKEZE ULAŞIM